Quaderns de l'Ebre


Quaderns de l'Ebre és una revista anual que edita l'Institut Cristòfol Despuig, juntament amb l'Institut de l'Ebre (fins l'any 2014) i amb l'Escola i Conservatori de Música de Tortosa.

Es tracta d'una revista d'educació, ciència i cultura, que inclou articles de temàtica diversa redactats pel professorat dels centres educatius de les Terres de l'Ebre i compta també amb la col·laboració d'importants figures literàries i artístiques d'estes terres, que aporten textos seus inèdits o la imatge de la coberta.

La revista es publica en format de paper i en format digital. En format digital es pot llegir en línia al portal Issuu o descarregar en format pdf. Si voleu consultar les revistes en format de paper, ho podeu fer a la biblioteca del centre i a les biblioteques municipals i universitàries de les nostres terres. 

Els articles de la revista també estan disponibles al portal Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), on podeu descarregar els articles per separat.
Quaderns de l'Ebre, núm. 10 (2021)

PDF   Issuu
Quaderns de l'Ebre, núm. 9 (desembre 2020)

PDF   IssuuQuaderns de l'Ebre, núm. 8 (desembre 2019)

PDF   IssuuQuaderns de l'Ebre, núm. 7 (desembre 2018)

PDF   Issuu


Quaderns de l'Ebre, núm. 6 (juny 2017)

PDF   Issuu

Quaderns de l'Ebre, núm. 5 (juny 2016)

PDF   Issuu

Quaderns de l'Ebre, núm. 4 (2015)Quaderns de l'Ebre, núm. 3 (2014)Quaderns de l'Ebre, núm. 2 (2012)Quaderns de l'Ebre, núm. 1 (2010)